Nyhet Yamarin 63DC

Yamarin 63 DC – en ny moderne daycruiser for morsomme og komfortable dager på sjøen

Yamarin fortsetter utviklingen av modellsortimentet og lanserer nå Yamarin 63 Day Cruiser, en båt som er et ypperlig valg for glade sommerdager på sjøen. Den stilige og moderne søstermodellen til Yamarin 63 Bow Rider med åpent forskip har en funksjonell sittebrønn, førsteklasses kjøreegenskaper, Yamarin Q-systemet samt tallrike andre praktiske detaljer som øker trivselen om bord.

 

Eksteriøret på Yamarin 63 DC og Yamarin 63 BR, kan sammenlignes med Yamarin 88 Day Cruiser, flaggskipet i modellserien, som i likhet med Yamarin 63 BR ble lansert i fjor høst. Det moderne designet, de store badeplattformene og det sorte grafiske side-element understreker båtens sporty egenskaper.

Nye Yamarin 63 DC, i likhet med Yamarin 63 BR, har nytt skrog som har vist seg velfungerende og en funksjonell sittebrønn. I daycruiser-modellen kompletteres sittebrønnen med en kabin i baugen, som fungerer både som overnattingsplass, barnas hvileplass eller til oppbevaring av bagasje og utstyr.

10-tommers Yamarin Q-smartskjerm som standard

En 10-tommers Yamarin Q-smartskjerm er plassert lett tilgjengelig foran førerplassen. Yamarin Q er en multifunksjonell computer- og infotainment-system som på den brukervennlige og klare skjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, brukerveiledninger og tallrike, andre funksjoner og innhold. De mange motor-dataene fra Yamaha utenbordsmotoren er også sømløst integrert på smartdisplayet.

Brukeren av en Yamarin-båt kan også laste ned Yamarin sin applikasjon til smart-telefon. Applikasjonen inkluderer bruker-veiledninger for båt og motor, i tillegg til at det er en automatisk loggbok som lagrer ruter, avstander, drivstoff-forbruk og gir værinformasjon. Applikasjonen viser også informasjon om båtens posisjon, batteri-status og drivstoff-nivå. Med Yamarin Q synkroniserer loggboken posisjons-informasjonen fra infotainment-systemet vi en skytjeneste.

Stor, åpen cockpit inviterer til trivsel på sjøen

Det store, åpne arealet på Yamarin 63 DC er designet for maksimal trivsel på sjøen. Passasjersetet har nedfellbar rygg som gjør det til en del av sofaen i det åpne arealet. Folde-benken bak førersetet gir komfortabel sitteplass for 5-6 personer. Et bord kan bestilles som tilvalg og plasseres i sofagruppen. Du kan også velge solseng for 2 personer.

Førersetet kan justeres mange veier og det har en solid fotstøtte slik at alle førere kan finne sin optimale kjørestilling. De moderne pulpittene og den gode ergonomien i setene garanterer for en behagelig ferd for både fører og passasjerer. Som tilvalg kan det leveres blant annet kjøleskap under passasjersetet.

Kabin for to

Kabinen i baugen er romslig nok til at to voksne kan sove der. Det er også en ypperlig plass der barna kam få seg en hvil og som ekstra oppbevaringsplass for bagasje og utstyr.

Du går inn i kabinen via en dør i trappen som skyves inn under konsollet på passasjersiden. Dørken i kabinen er merkbart lavere enn dørken i cockpit, noe som gjør det lett tilgjengelig og gir god sittehøyde i kabinen. Soveplassen er romslig med naturlig lys fra dekksvinduene og skrogvinduer som kan åpnes.

Sikre badeplattformer og adkomst

Bak de akterbenken er det en stor badeplattform i to nivåer der det er trygt å bevege seg og som takket være sin gode størrelse egner seg meget godt til vannsport. En vannskibøyle er tilgjengelig som tilvalg.

Man kan lett å bevege seg i hele båten: takket være de to store badeplattformene, den oversiktlige cockpiten og de stødige trappene, blir passering fra akter til baug trygt og enkelt.

Velkjent kvalitet og ytelse fra Yamarin

Som med alle Yamarin-båter er fokuset på utmerket kvalitet og ytelse viktig og den hydrauliske styringen er med på å øke kjøreglede og komfort. Maksfart er 43 knop med det største motoralternativet, 150 hk Yamaha utenbordsmotor.

Skrogbunnens utforming og de negative spantene gjør båten usedvanlig stabil og kjøreopplevelsen er velbalansert. Båtens styring er presis, hvilket gjør at for eksempel manøvrering i havn er enkelt.

Rikelig utstyrsliste

Standardutstyr på Yamarin 63 DC inkluderer Yamarin Q, hydraulisk styring, seteputer til cockpit og kabin, ekte teak på dekk på baugen, i cockpit og på badeplattformene og en havnekalesje.

Som tilleggsutstyr kan det velges en to-delt kalesje, kjøleskap, vannskibøyle, bord og solseng i cockpit.

Tekniske spesifikasjoner:

  • lengde: 6,3 m
  • bredde: 2,35 m
  • antall sitteplasser: 6
  • vekt: 990 kg
  • anbefalt motorstørrelse: 115 – 150 hk
  • maksfart: 43 knop (Yamaha F150)
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.