Ny Yamarin Cross 75BR!

Imponerende og romslig ny Cross 75 BR
Cross-serien får et imponerende og romslig nytt flaggskip til 2021-sesongen: Cross 75 BR. Det slitesterke aluminium-skroget og GRP-dekket med moderne design tilbyr komfortabelt, stilig og trygt båtliv for opptil ni personer.

Det nye flaggskipet kombinerer det praktiske aluminium-skroget med det stilige GRP-dekket. Den åpne layouten i båten fokuserer på sikkerhet og praktisk bruk og har ny styling.

Beskyttet og komfortabel åpen plass for ni
Den store, åpne plassen inviterer båteieren til å nyte solfylte og spennende sommerdager på vannet. Den høye, omsluttende vindskjermen gir svært god beskyttelse for vinden for både rormannen og passasjerene akter. Den åpne plassen akter i båten har en stor U-formet sittebenk og et bord og man kan velge et soldekk som ekstrautstyr. Det er også god plass i baugen der man også kan velge å ha et soldekk.

”Den åpne plassen i Cross 75 BR er romslig dimensjonert, og det er god plass på badeplattformene og på kalesje-oppbevaringens deksel, noe som gjør det enkelt å entre båten og gjøre vannsport. Ombordstigning er gjort enkelt og trygt med gjennomtenkt design”, sier Johan Finnberg, Marketing Manager i Cross.

Dekselet på kalesje-oppbevaringen er godt integrert i akterdekket, og de store badeplattformene er trygge og enkle å bruke. Badeplattformene er også perfekte til vannsport, og en vannski-brakett er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Et stigtrinn akter gjør det trygt å gå om bord i båten. Båten har «walk-trough» layout med et stigtrinn også i baugen. Med en sammenleggbar stige som ekstrautstyr, blir det også enkelt å komme om bord fra land.

Ny, bred Q wide infotainment skjerm
Rett foran rormannen er det en ny, bred Q wide infotainment skjerm med to skjermbilder som kan tilpasses individuelt. For eksempel kan rormannen velge å se de elektroniske kartene på den ene skjermdelen og motorinstrumentene på den andre.

Det brede Q-systemet har blant annet et digitalt panel for kontroll av lys og brytere for ekstrautstyr som varme og kjøleskap.

Cross Q er et nytt infotainment-system som ble lansert som standardutstyr i 2020-modellene. Den har en stor og intuitiv berøringsskjerm som gir en svært enkel oversikt over både elektroniske kart, integrerte data og et infotainment system, alt som standardutstyr.

Cross Q inkluderer internettilkobling, Navionics elektroniske kart, Yamaha Engine Interface, lokal værmelding og et Wi-Fi hotspot som kan benyttes til å dele Cross Q’s nett med andre enheter.

Praktisk utstyrt
Standardutstyret på Cross 75 BR inkluderer den brede Cross Q wide infotainment-skjermen, stereo, trimtabs med LED display, joystick-kontroll og vindusviskere, både på styrbord og babord side.

Cross 75 BR er tilgjengelig med det nye overflatematerialet til dekk, Softdeck. Dette materialet er stilig å se på, enkelt å vedlikeholde, trygt på grunn av sine gode non-slip egenskaper og svært behagelig å gå på. Som alternativ kan man velge aluminiumdørk. Som ekstrautstyr kan man velge soldekk både akter og i baugen, et premium audio-system, baugpropell, ankervinsj, kjøleskap og fjernkontroll for baugpropellen og ankervinsjen.

Cross 75 BR har også godt med oppbevaringsplass under setet i baugen, i konsollen ved førerplassen og spesielt under babord sete akter. Den store fastmonterte 300-liter drivstofftanken gir god rekkevidde.

Tilstrekkelig kraft og utmerket ytelse
Som med alle Cross-modeller er ytelsen på den nye Cross 75 BR utmerket. Håndteringen er forutsigbar også i dårlig vær. Det gjør Cross 75 BR til et utmerket valg også i værharde farvann. Den anbefalte motorstyrken er 225-300 hk, og maks hastighet med en 300 hk Yamaha er ca. 48 knop.

Kontakt oss for tilbud!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.