Nyhet! -Yamarin 59BR, se den hos oss!

Yamarin lanserer stilig ny bowrider i seks-meter klasse

Yamarin 59 BR har stilige svarte rammen rundt vindskjermen

Yamarin sin nye modell for 2023-sesongen er en moderne og stilig bowrider i seks-meter klassen. Yamarin 59 BR, designet som en behagelig fritidsbåt for par og familier, presenteres for første gang på Boot Düsseldorf internasjonale båtmesse i Tyskland fra 21. til 29. januar.

«Den nye Yamarin passer i den populære klassen av båter under seks meter og tilbyr mye åpen plass for gode opplevelser på vannet. Båten er designet med et komfortabelt sittearrangement ideelt for sosialt samvær ombord. Tilgangen til vannet er enkel fra de brede badeplattformene og båten byr på et praktisk soldekk, sier Yamarin´s markedssjef Johan Finnberg.

Som med alle Yamarin-båter, er skroget designet for gode sjøegenskaper. Det brede skroget gjør båten ekstremt stabil. Det største motoralternativet er Yamaha F115 som gir toppfart på rundt 37 knop. Kombinasjonen av elektronisk drivstoffinnsprøytning og et skrog designet spesielt for Yamaha påhengsmotorer gir god økonomi i marsjfart. Best drivstoff økonomi oppnår man i hastighetsområdet fra 19 til 24 knop med Yamaha F115LB påhengsmotor. Drivstofforbruket ligger da på 0,7 liter per nautisk mil.

Standard Yamarin Q smartskjerm med Navionics elektroniske navigasjonskart gjør båtlivet enkelt. Yamarin Q inkluderer også radio, som du kan bruke til å streame musikk fra din egen smartenhet. Valgfritt tilbehør inkluderer fishfinder, ekkolodd og fjernkontroll, som gjør det enkelt å betjene den smarte skjermen og justere volumet, for eksempel mens du slapper av på sofaen akter.

Standardfunksjoner på smartskjermen inkluderer Q Guard anti-tyveritjeneste. Dette gjør det  mulig for eiere å overvåke posisjonen til båten. Et fabrikkmontert tilbehørssett utvider Q Guards funksjoner til å inkludere batteri, lense og motorstatus.

Skjermet interiør og enkel adkomst

Vindskjermen strekker seg akterover langs sidene. Høyden er optimalisert ved hjelp av vindstrømberegninger for å maksimere kjørekomforten og beskytte passasjerer som sitter i sofaen akter mot vind og sprut. Den svarte rammen rundt vindskjermen forsterker båtens vellykkete utseende og smekre linjer.

Hele dørken og alle dekksflater er dekket av et stilig Softdeck sklisikkert dekkmateriale som standard. I regnvær eller på varme sommerdager beskytter den høye akterkalesjen hele passasjerområdet. Når kun den fremre delen av kalesjen står oppe er cockpiten fortsatt beskyttet mot regn eller sol, og du kan bevege deg fritt på akterdekket, for eksempel ved til-legging i havn.

Området akter domineres av en stor sofa med vippbar rygg som med et enkelt håndgrep gjøres om til en komfortabel solseng. Setene til styrmann og passasjer kan svinges og skaper et sosialt område hvor man kan slappe av på fjorden som i havn. Et justerbart bord kan plasseres foran sofaen. Baugen på Yamarin 59 BR danner en komfortabel sittegruppe hvor det er fint å sitte i godt vær.

En viktig detalj med tanke på båtens brukervennlighet og sikkerhet er de gode gangflatene både forut og akter. Tilgjengeligheten forut forenkles av solide rekkverk på begge sider samt et bredt trinn som gjør det enkelt å gå om bord i båten fra brygga og fra land. Under trinnet finnes et praktisk stuerom for oppbevaring av fortøyningsliner. Disse kan nås uten å måtte åpne luken på toppen.

De brede flatene akter på begge sider av påhengsmotoren fungerer som komfortable badeplattformer og adkomstveier fra brygga, samt praktiske kasteplasser for sportsfiskere. Støtte gis av den valgfrie vannskibøylen som strekker seg fra fronten av motoren langs begge sider til bakkanten av badeplattformen. Når båten er fortøyd med siden til kaien, forenkles adkomsten av de praktiske trinnene foran vindskjermen.

Under badeplattformen på babord side er det stuerom for liner og anker. På styrbord side finner du tanklokket og drivstoffilteret under luken.

Praktisk, romslig oppbevaringsplass finner du både under sofaen akter og setet forut, samt inne i konsollene.

Rikelig oppbevaringsplass forut og akterut

Praktisk, romslig oppbevaringsplass finner du både under sofaen akter og setet forut, samt inne i konsollene. Gassfjær holder lukene og gjør det lettere å bruke oppbevaringsplassene. Det er en koppholder på toppen av styrekonsollen og et rom for småting ved siden av fotbrønnen. På passasjersiden fungerer håndtaket som holder for to drikkeflasker eller krus. Smartenheter kan lades fra styrekonsoll og fra innsiden av passasjerens hanskerom, hvor mobilen eller nettbrettet også kan oppbevares mens du lader.

Standardutstyret på den nye Yamarin 59 BR inkluderer seteputer, Yamarin Q smart display, Navionics elektroniske navigasjonskart, hydraulisk styring, Softdeck sklisikre dekkmateriale og Yamaha Y-COP startsperre. Alternativene inkluderer trimfaner, havnedekke, ekkolodd, ekkolodd og Q Guard.

To fabrikkmonterte utstyrspakker er også tilgjengelig. Comfort Edition inkluderer kalesje akter og vindusvisker på styrbord side. Premium Edition inkluderer en kalesje akter, vindusviskere på både babord og styrbord side, et bord, en vannskibøyle og en underholdningspakke, som inkluderer høyttalere og en forsterker.

Yamarin 59 BR

 • Antall sitteplasser: 6
 • Vekt: 825 kg
 • Totallengde: 5,95 m
 • Bredde: 2,25 m
 • Motoreffektområde: 80–115 hk
 • Motorstamme: L
 • Drivstofftank: 110 ltr
 • Maksimal hastighet: 37 knop
 • Mest drivstoffeffektivt hastighetsområde: 19–24 knop (0,7 liter per nautisk mil, Yamaha F115LB)

Nyhet 2022! Yamarin 67 Day Cruiser

Yamarin 67 DC – en funksjonell og stilig ny daycruiser

Uusi Yamarin 67 DC

Yamarin lanserer en ny, funksjonell og stilig daycruiser i en populær størrelse for 2022-sesongen. Den nye Yamarin 67 DC er en ypperlig båt for åtte personer som vil oppleve glede på sjøen i sommer. Utstyr og funksjoner er som for større daycruisere hvilket gjør nye Yamarin 67 DC til en av de mest spennende modellene i sin klasse.

Yamarin 67 DC er som skapt for hyggelige turer med familie og venner. Med en lengde på 6,76 meter og en bredde på 2,55 meter føles båten romslig og lys med en trivelig lugar forut.

Yamarin 67 DC – et moderne og trygt valg

Yamarin 67 DC har det moderne designspråket som ble introdusert på de nyeste modellene, inkludert 88 DC, 63 DC, 63 BR og 60 DC. Den nye modellen erstatter de utgåtte modellene 65 DC og 68 DC. Yamarin 67 DC passer mellom de mindre 63 DC og de større 88 DC-modellene i den populære størrelsen for opptil åtte personer. Sorte grafiske sideelementer, store tonede skrogvinduer og en sort frontruteramme forsterker det stilige og elegante inntrykket.

Åpen og god plass for solrike båtdager

Den åpne plassen på Yamarin 67 DC er funksjonell og praktisk. Det er en komfortabel U-formet sofa bak. De doble førersetene kan roteres helt for å skape en hyggelig og sosial sittegruppe for opptil syv personer.

Et valgfritt bord kan spesifiseres i midten av sofaarrangementet, samt en solseng som passer i cockpiten for å få mest mulig ut av sommerdagene (begge er inkludert i Comfort Edition-alternativpakken). For lengre turer gir Premium Edition-alternativene praktiske funksjoner som kjøleskap, et pantry med trykkvannsystem (45 l) og en komfyr med et beskyttende deksel i en praktisk benkeplate for matlaging. Videre er det godt med oppbevaringsplass og koppholdere i det åpne, praktiske området rundt pantry.

Å gå ombord i båten er enkelt takket være det flate baugpartiet. Enkelt å bevege seg ombord gitt gode ergonomiske trinn og store badeplattformer akter. Premium Edition-alternativpakken inkluderer en vannskibøyle bak som også fungerer som et støtterekkverk for sikker tilgang til badeplattformene. Romslige stuerom for oppbevaring av liner er plassert både ved baugen og akterenden.

Lys hytte for to

Yamarin 67 DC kajuutta

Hytta på nye Yamarin 67 DC har en skyvedør, og de store skrogvinduene og takluken fyller kabinen med naturlig lys. Hytta er ideell for overnatting, en napp for barna samt for oppbevaring av bagasje. Det er stor oppbevaringsplass under køya (sengen). Spyletoalett med 30 liters septiktank er tilgjengelig som ekstrautstyr for å gjøre hytta enda mer beboelig.

Som med alle Yamarin-båter tilbyr nye 67 DC gode kjøreegenskaper og ytelse. Den brede vannlinjen gir optimal stabilitet og jevnhet. Maksimal hastighet med en Yamaha 250 hk påhengsmotor er imponerende 46 knop.

Ergonomisk cockpit og nytt Yamarin Q2 infotainmentsystem

Yamarin 67 DC ohjaamo

Cockpiten til den nye Yamarin 67 DC er designet for å være både stilig og ergonomisk. Spesiell oppmerksomhet er viet utformingen av skjermen og instrumentpanelet. En 10-tommers Yamarin Q2 smartskjerm (eller valgfri 16-tommers skjerm) er praktisk plassert rett foran rormannen.

I tillegg til sjøkart og elektronisk navigasjon, inneholder Yamarin Q hele båtens instrumentpanel, brukerveiledninger og instruksjonsvideoer, lokale værdata, radio og internettforbindelse. Yamarin Q integreres også sømløst med Yamaha påhengsmotoren og forutser servicebehov.

Det oppdaterte andregenerasjons Yamarin Q infotainmentsystemet inneholder alle funksjonene som er kjent fra forrige versjon, men både grensesnittet og teknologien bak er oppdatert. En kraftigere prosessor og en raskere satellittlokalisering kombinert med et 4G-modem gjør Cross Q 2.0 enklere å betjene.

Det nye grensesnittet gir nye muligheter for å tilpasse visninger individuelle preferanser. En trinnløs justerbar delt skjerm gjør det mulig å se navigasjonskart med to forskjellige forstørrelsesnivåer samtidig, samt se kart og ekkolodd samtidig.

Yamarin Q infotainmentsystem kan også kobles til en Yamarin App som inkluderer brukerveiledninger for båt og motor, samt en elektronisk loggbok som registrerer ikke bare rute og distanse, men også drivstofforbruk og værinformasjon.

Tilbehør forbedrer brukervennligheten og funksjonaliteten ytterligere

Yamarin har samlet det mest populære tilbehøret i to nye utstyrspakker for Yamarin 67 DC:

Comfort Edition til Yamarin 67 DC inkluderer akterkalesje, vindusvisker om babord (venstre), havnepresenning, trimplan samt et bord og solseng i cockpiten.

Premium Edition inkluderer alle disse pluss en vannskibøyle, kjøleskuff, pantry med trykkvannsystem, kokeapparat, spyletoalett med septiktank og gardin, baugpropell, baugstige, oppleg for landstrøm og fortøyningspakke.

Demonstrasjonsmodeller av Yamarin 67 DC kommer til Yamarin-forhandlere våren 2022.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Totallengde: 6,76 m
  • Bredde: 2,55 m
  • Vekt: ca. 1400 kg
  • Antall sitteplasser: 8
  • Motoreffektområde: 150–250 hk

Nye Yamarin 50 BR – En moderne båt i 5 meters-klassen

Yamarin 50 Bow Rider er en allsidig båt utviklet med det nyeste innen teknologi og et moderne design. Båten er som skreddersydd for hyggelige båtturer på fine sommerdager med moderne linjer og god beskyttelse mot vind. Med fantastiske kjøreegenskaper er nye Yamarin 50 BR en interessant nyhet også egnet for å traile.

”Båten føles stabil for seks personer. Den har godt med oppbevaringsplasser og bygget i god Yamarin-ånd med gode kjøreegenskaper”, sier Johan Finnberg, markedssjef i Yamarin.

Nytt skrog og godt beskyttet cockpit

Nye Yamarin 50 BR har et helt nytt og moderne skrog. Som alle andre Yamarin-modeller tilbyr nykommeren også utmerkede og balanserte kjøreegenskaper. Den stabile båten planer lett med en 40 hk Yamaha påhengsmotor og når en hastighet på 25 knop med to personer. Med det største motoralternativet 60 hk, oppnår båten en toppfart på drøyt 30 knop. Med økonomifart på 22 knop, har båten en rekkevidde på omlag 120 nautiske mil (220 km) på en tank. Båten er utstyrt med en stor drivstofftank på 64 liter, noe som betyr at den med en fart på 22 knop har en rekkevidde på omlag 120 nautiske mil (220 km) med en 60 hk motor.

Den åpne plassen forut er praktisk og trygg: de store trinnflatene gjør det enkelt å gå ombord og bevege seg rundt i båten. Den solide vindskjermen gir god beskyttelse mot sjøsprøyt og vind. Valg av anti skli Softdeck på dørken bidrar til økt sikkerhet og utseende. Det samme gjør det stilige og robuste rekkverket rundt vindskjermen.

Rikelig med lagringsplass og utstyr

Yamarin 50 BR leveres som standard med en 64-liters fast drivstofftank som eliminerer behovet for en løs bensinkanne og dermed maksimerer lagringsplassen under akterbenken. Ytterligere lagringsplass finnes under benkene forut.

Standard utstyr inkluderer dør mellom vindskjermene, puter på hekken og to gode seter. Som tilbehør finnes blant annet kalesje akter, nytt komfortabelt Softdeck-dekkmateriale og en 10-tommers Yamarin Q2 smartskjerm.

Tekniske spesifikasjoner: lengde: 4,86 m * bredde: 1,96 m * antall sitteplasser: 6 * vekt: 535 kg * anbefalt motorstørrelse: 40-60

Ny Yamarin Cross 75BR!

Imponerende og romslig ny Cross 75 BR
Cross-serien får et imponerende og romslig nytt flaggskip til 2021-sesongen: Cross 75 BR. Det slitesterke aluminium-skroget og GRP-dekket med moderne design tilbyr komfortabelt, stilig og trygt båtliv for opptil ni personer.

Det nye flaggskipet kombinerer det praktiske aluminium-skroget med det stilige GRP-dekket. Den åpne layouten i båten fokuserer på sikkerhet og praktisk bruk og har ny styling.

Beskyttet og komfortabel åpen plass for ni
Den store, åpne plassen inviterer båteieren til å nyte solfylte og spennende sommerdager på vannet. Den høye, omsluttende vindskjermen gir svært god beskyttelse for vinden for både rormannen og passasjerene akter. Den åpne plassen akter i båten har en stor U-formet sittebenk og et bord og man kan velge et soldekk som ekstrautstyr. Det er også god plass i baugen der man også kan velge å ha et soldekk.

”Den åpne plassen i Cross 75 BR er romslig dimensjonert, og det er god plass på badeplattformene og på kalesje-oppbevaringens deksel, noe som gjør det enkelt å entre båten og gjøre vannsport. Ombordstigning er gjort enkelt og trygt med gjennomtenkt design”, sier Johan Finnberg, Marketing Manager i Cross.

Dekselet på kalesje-oppbevaringen er godt integrert i akterdekket, og de store badeplattformene er trygge og enkle å bruke. Badeplattformene er også perfekte til vannsport, og en vannski-brakett er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Et stigtrinn akter gjør det trygt å gå om bord i båten. Båten har «walk-trough» layout med et stigtrinn også i baugen. Med en sammenleggbar stige som ekstrautstyr, blir det også enkelt å komme om bord fra land.

Ny, bred Q wide infotainment skjerm
Rett foran rormannen er det en ny, bred Q wide infotainment skjerm med to skjermbilder som kan tilpasses individuelt. For eksempel kan rormannen velge å se de elektroniske kartene på den ene skjermdelen og motorinstrumentene på den andre.

Det brede Q-systemet har blant annet et digitalt panel for kontroll av lys og brytere for ekstrautstyr som varme og kjøleskap.

Cross Q er et nytt infotainment-system som ble lansert som standardutstyr i 2020-modellene. Den har en stor og intuitiv berøringsskjerm som gir en svært enkel oversikt over både elektroniske kart, integrerte data og et infotainment system, alt som standardutstyr.

Cross Q inkluderer internettilkobling, Navionics elektroniske kart, Yamaha Engine Interface, lokal værmelding og et Wi-Fi hotspot som kan benyttes til å dele Cross Q’s nett med andre enheter.

Praktisk utstyrt
Standardutstyret på Cross 75 BR inkluderer den brede Cross Q wide infotainment-skjermen, stereo, trimtabs med LED display, joystick-kontroll og vindusviskere, både på styrbord og babord side.

Cross 75 BR er tilgjengelig med det nye overflatematerialet til dekk, Softdeck. Dette materialet er stilig å se på, enkelt å vedlikeholde, trygt på grunn av sine gode non-slip egenskaper og svært behagelig å gå på. Som alternativ kan man velge aluminiumdørk. Som ekstrautstyr kan man velge soldekk både akter og i baugen, et premium audio-system, baugpropell, ankervinsj, kjøleskap og fjernkontroll for baugpropellen og ankervinsjen.

Cross 75 BR har også godt med oppbevaringsplass under setet i baugen, i konsollen ved førerplassen og spesielt under babord sete akter. Den store fastmonterte 300-liter drivstofftanken gir god rekkevidde.

Tilstrekkelig kraft og utmerket ytelse
Som med alle Cross-modeller er ytelsen på den nye Cross 75 BR utmerket. Håndteringen er forutsigbar også i dårlig vær. Det gjør Cross 75 BR til et utmerket valg også i værharde farvann. Den anbefalte motorstyrken er 225-300 hk, og maks hastighet med en 300 hk Yamaha er ca. 48 knop.

Kontakt oss for tilbud!

Nyhet Yamarin 60DC

Nye Yamarin 60 DC – allsidig day cruiser i en populær størrelse

Nye Yamarin 60 daycruiser

Den nye Yamarin 60 DC er en allsidig day cruiser som er ideell både som fritidsbåt og som pendlerbåt til sommerhytta. Førsteklasses å håndtere, praktiske romløsninger og en funksjonell kabin gir deg en day cruiser som gir en fantastisk båtopplevelse. Den nye modellen vil bli lansert på Båtmessen i Gøteborg, fredag 31. januar 2020.

Yamarin er trendsettende innen day cruiser-segmentet og videreutvikler stadig sitt modellsortiment. 60 DC er den femte Yamarin-modellen som har det nye designspråket og vårt modellutvalg består nå av 88 DC og 63 DC i day cruiser- segmentet og 63 BR og 46 SC i segmentet åpne båter.

Yamarin 60 DC er en stilig day cruiser som er enkel å bevege seg rundt i, den er ideell for dagsturer med små grupper, og passer både for nybegynnere og erfarne båtfolk. Takket være sin allsidige, åpne plass og smarte kabinløsning er den nye modellen ekstremt romslig og praktisk for sin størrelse.

«Yamarin 60 DC har blitt designet for par og familier som verdsetter enkel håndtering og en praktisk layout. Kundene i dette segmentet har ofte tidlgere eid en mindre åpen båt og dette er den første båten i steget opp i størrelse. Denne nye kompakte day cruiseren er både stilig og praktisk. Det er derfor vi tror det blir en virkelig populær modell.”, sier Yamarins Marketing Manager Johan Finnberg.

Stilig, moderne og sikker

Tyylikäs Yamarin 60 Day Cruiser

Med Yamarin 60 DC videreføres det moderne designspråket fra modellen 88 DC, med strømlinjeformet skrog med stilige sorte sideelementer. Badeplattformene og det åpne arealet sørger for god plass til å nyte vannsport og slikke sol.

Ombordstigning og å bevege seg rundt i båten er trygt selv for barn, takket være en ryddig layout, store trinn og badeplattformer.

Teakdekk er standard på fordekket og aktre badeplattformer, teak er også tilgjengelig som tilvalg i cockpit. Teakoverflater løfter inntrykket av båten både når det gjelder utsende, komfort og sikkerhet. Teak er komfortabelt å gå på med bare føtter og blir ikke glatt når det er vått.

Praktisk åpen plass, ideell for å nyte båtliv om sommeren

Yamarin 60 DC:ssä on käytännöllinen avotila

Den stilige vindskjermen gir utmerket beskyttelse både for føreren og passasjerene. Yamarin har også optimalisert førerplassen, noe som gjør det komfortabelt og trygt å betjene båten.

Opp til tre passasjerer kan sitte komfortabelt på den bakre benken, mens førerens og co-førerens seter kan vendes helt rundt for å skape et hyggelig sosialt område for opptil fem personer. Som tilvalg kan man bestille et cockpitbord.

Yamarin 60 DC er også tilgjengelig med en ny, hendig soldekksløsning er svært enkelt å bruke (tilvalg). Soldekket er hengslet under den bakre benken og brettes ut uten behov for eget bord. Soldekket kan også være åpent når du kjører båten.

Komfortabel kabin for to

Yamarin 60 DC:n valoisassa kajuutassa on avattavat ikkunat

Yamarin 60 DC har en ekstremt romslig kabin for en båt i denne størrelsen. All plass inne i kabinen har blitt optimalisert, og soveområdet begynner rett bak den hengslede døren. Det er også rikelig med lagringsplass inne i kabinen, også under madrassen. Kabinen er perfekt for barn som vil slappe av, og den er romslig nok for to voksne til å sove i.

Naturlig lys kommer inn i kabinen gjennom to skrogvinduer som også kan åpnes for å slippe inn frisk luft når du sover.

Balansert og sikker ytelse

60 DC:ssa on Yamarinien tapaan erinomaiset ajo-ominaisuudet

Yamarin 60 DC har et bredt skrog som forsterker følelsen av plass inne i båten samtidig som den sikrer stabilitet og balanse. I tillegg har skroget blitt designet og bygget slik at båten er enkel å håndtere uavhengig av antall personer ombord. Som alle Yamarin båter, vil 60 DC appellere til erfarne skippere, men de er også trygge og enkle for nybegynnere. Toppfarten når båten er utstyrt med en Yamaha F115 utenbordsmotor er imponerende 38 knop.

Yamarin Q smart display og Yamarin-appen bringer digitalisering til båtlivet

Yamarin 60 DC:ssa on vakiona Yamarin Q-infotainment-järjestelmä

10-tommers Yamarin Q smart display (standard utstyr) er ergonomisk plassert foran styreposisjonen. Yamarin Q er en multifunksjons datamaskin og infotainmentsystem som kombinerer båtens instrumenter, elektroniske kart, bruksanvisninger og styring av en rekke tilbehør på en enkel berøringsskjerm med meget god lesbarhet og er lett å bruke. De ulike motordata fra Yamaha utenbordsmotorer er også sømløst integrert med Yanmarin Q smart display for enkel visning.

Yamarin-appen inkluderer brukerhåndbøker for båt og motor, samt en automatisk loggbok som lagrer ruten og reiseavstand, samt drivstofforbruk og værinformasjon. Yamarin Q overfører også data om båtens posisjon, batterispenning og drivstoffnivå  til mobilappen.

Loggboken på Yamarin-appen bruker GPS-data på din mobile enhet, slik at den også kan brukes uten Yamarin Q smart display. Mobilappen kan også brukes til å dele loggbokens data og bilder med venner. Med Yamarin Q synkroniserer loggboken posisjonsinformasjonen som er lagret i systemet med appen via en skytjeneste.

Nyhet Yamarin 63DC

Yamarin 63 DC – en ny moderne daycruiser for morsomme og komfortable dager på sjøen

Yamarin fortsetter utviklingen av modellsortimentet og lanserer nå Yamarin 63 Day Cruiser, en båt som er et ypperlig valg for glade sommerdager på sjøen. Den stilige og moderne søstermodellen til Yamarin 63 Bow Rider med åpent forskip har en funksjonell sittebrønn, førsteklasses kjøreegenskaper, Yamarin Q-systemet samt tallrike andre praktiske detaljer som øker trivselen om bord.

 

Eksteriøret på Yamarin 63 DC og Yamarin 63 BR, kan sammenlignes med Yamarin 88 Day Cruiser, flaggskipet i modellserien, som i likhet med Yamarin 63 BR ble lansert i fjor høst. Det moderne designet, de store badeplattformene og det sorte grafiske side-element understreker båtens sporty egenskaper.

Nye Yamarin 63 DC, i likhet med Yamarin 63 BR, har nytt skrog som har vist seg velfungerende og en funksjonell sittebrønn. I daycruiser-modellen kompletteres sittebrønnen med en kabin i baugen, som fungerer både som overnattingsplass, barnas hvileplass eller til oppbevaring av bagasje og utstyr.

10-tommers Yamarin Q-smartskjerm som standard

En 10-tommers Yamarin Q-smartskjerm er plassert lett tilgjengelig foran førerplassen. Yamarin Q er en multifunksjonell computer- og infotainment-system som på den brukervennlige og klare skjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, brukerveiledninger og tallrike, andre funksjoner og innhold. De mange motor-dataene fra Yamaha utenbordsmotoren er også sømløst integrert på smartdisplayet.

Brukeren av en Yamarin-båt kan også laste ned Yamarin sin applikasjon til smart-telefon. Applikasjonen inkluderer bruker-veiledninger for båt og motor, i tillegg til at det er en automatisk loggbok som lagrer ruter, avstander, drivstoff-forbruk og gir værinformasjon. Applikasjonen viser også informasjon om båtens posisjon, batteri-status og drivstoff-nivå. Med Yamarin Q synkroniserer loggboken posisjons-informasjonen fra infotainment-systemet vi en skytjeneste.

Stor, åpen cockpit inviterer til trivsel på sjøen

Det store, åpne arealet på Yamarin 63 DC er designet for maksimal trivsel på sjøen. Passasjersetet har nedfellbar rygg som gjør det til en del av sofaen i det åpne arealet. Folde-benken bak førersetet gir komfortabel sitteplass for 5-6 personer. Et bord kan bestilles som tilvalg og plasseres i sofagruppen. Du kan også velge solseng for 2 personer.

Førersetet kan justeres mange veier og det har en solid fotstøtte slik at alle førere kan finne sin optimale kjørestilling. De moderne pulpittene og den gode ergonomien i setene garanterer for en behagelig ferd for både fører og passasjerer. Som tilvalg kan det leveres blant annet kjøleskap under passasjersetet.

Kabin for to

Kabinen i baugen er romslig nok til at to voksne kan sove der. Det er også en ypperlig plass der barna kam få seg en hvil og som ekstra oppbevaringsplass for bagasje og utstyr.

Du går inn i kabinen via en dør i trappen som skyves inn under konsollet på passasjersiden. Dørken i kabinen er merkbart lavere enn dørken i cockpit, noe som gjør det lett tilgjengelig og gir god sittehøyde i kabinen. Soveplassen er romslig med naturlig lys fra dekksvinduene og skrogvinduer som kan åpnes.

Sikre badeplattformer og adkomst

Bak de akterbenken er det en stor badeplattform i to nivåer der det er trygt å bevege seg og som takket være sin gode størrelse egner seg meget godt til vannsport. En vannskibøyle er tilgjengelig som tilvalg.

Man kan lett å bevege seg i hele båten: takket være de to store badeplattformene, den oversiktlige cockpiten og de stødige trappene, blir passering fra akter til baug trygt og enkelt.

Velkjent kvalitet og ytelse fra Yamarin

Som med alle Yamarin-båter er fokuset på utmerket kvalitet og ytelse viktig og den hydrauliske styringen er med på å øke kjøreglede og komfort. Maksfart er 43 knop med det største motoralternativet, 150 hk Yamaha utenbordsmotor.

Skrogbunnens utforming og de negative spantene gjør båten usedvanlig stabil og kjøreopplevelsen er velbalansert. Båtens styring er presis, hvilket gjør at for eksempel manøvrering i havn er enkelt.

Rikelig utstyrsliste

Standardutstyr på Yamarin 63 DC inkluderer Yamarin Q, hydraulisk styring, seteputer til cockpit og kabin, ekte teak på dekk på baugen, i cockpit og på badeplattformene og en havnekalesje.

Som tilleggsutstyr kan det velges en to-delt kalesje, kjøleskap, vannskibøyle, bord og solseng i cockpit.

Tekniske spesifikasjoner:

 • lengde: 6,3 m
 • bredde: 2,35 m
 • antall sitteplasser: 6
 • vekt: 990 kg
 • anbefalt motorstørrelse: 115 – 150 hk
 • maksfart: 43 knop (Yamaha F150)

Yamaha bærbare motorer

Se Yamaha sitt utvalg av bærbare motorer her.

YAMARIN CROSS 62 BOW RIDER – EN SPORTY ALLROUNDBÅT

Yamarin Cross 62 Bow Rider – en sportig allroundbåt

Cross62Galleria2

Yamarin Cross-modellsortimentets nyhet för säsong 2019 är den mångsidiga 62 Bow Rider, som lämpar sig som både pendel- och fritidsbåt.

Yamarin Cross 62 BR
Båten på drygt sex meter med aluminiumskrov och glasfiberdäck erbjuder gott om utrymme för sju personer och lämpar sig utmärkt för t.ex. dagsturer, vattensporter, som stugbåt och pendelbåt.

”Nya Yamarin Cross 62 Bow Rider lämpar sig för fartfylld fritidskörning och är tack vare sin kompakta storlek och sina goda köregenskaper även ett utmärkt val för nybörjaren”, berättar Yamarins produktutvecklingschef Anders Kurtén.

Cross62Galleria4

Båten med goda köregenskaper går stabilt också i hårdare väder och tack vare sin sportighet lämpar den sig väl även för vattensporter. Med största rekommenderade motoralternativ, 130 hk Yamaha, är toppfarten ca 38 knop.

Yamarin Cross 62 Bow Riders strömlinjeformade vindruta med sidorutor som sträcker sig långt bak garanterar ett bra vindskydd såväl för föraren som passagerarna på akterbänken. Båten har ett verkligt stor akterutrymme, där det finns en rejält tilltagen U-soffa. Med bordet som fås som tillval kan utrymmet förvandlas till en bekväm solbadsplattform. Även i fören finns sittplats och fritt utrymme.

Cross62Galleria3

Därtill gör förens höga stävräcke och de stadiga fotstegen det lätt att komma iland och stiga upp på bryggan. Aluminiumdurken är tålig och lätt att hålla ren.

Yamarin Cross 62 Bow Rider har två ankarboxar i aktern och en i fören. Det finns stuvutrymme både under bänkarna och i konsolerna. På hjälpförarens sida finns ett låsbart handskfack. I däckets innersida finns en integrerad fenderställning.

Till standardutrustningen hör bl.a. ett kapellfack, vindrutetorkare på förarsidan, USB/12 V–kontakt och dynor. Som tillval får man till båten bl.a. akterkapell, sittbrunnsbord och båge för vattenskidåkning.

Tekniska uppgifter:
Längd 6,15 m
Bredd 2,29 m
Vikt 875 kg
Personantal 7
Motorrekommendation 100–130 hk
Rigglängd XL
Bränslekapacitet 170 l
Max 38 kn @ 130 hk

Yamarin 63 Bow Rider – en ny modell för fartfyllt fritidsbåtliv

Yamarin 63 Bow Rider – en ny modell för fartfyllt fritidsbåtliv

_MG_8950

Yamarin-modellsortimentets andra nyhet för säsongen 2019 är en drygt sex meter lång bowrider-båt med öppet förparti, som är en utmärkt allroundbåt för fritiden och speciellt för vattensporter. Nya Yamarin 63 Bow Rider representerar samma nya men tidlösa formgivning som den i september offentliggjorda, alla tiders största Yamarin, 88 Day Cruiser.

_MG_9278

Yamarin 63 Bow Rider 2019”Det nya tidlösa formspråket fick vid lanseringstillfället i Oslo ett utmärkt bemötande av kunder som bekantade sig med 88 Day Cruiser. Yamarin 63 Bow Rider utstrålar klart samma anda och har likt 88:an noggrant uttänkta detaljer”, berättar Yamarins produktutvecklingschef Anders Kurtén.

Yamarin 63 Bow Riders föränderliga, stora sittbrunnen erbjuder goda utrymmen för fartfylld fritidstillvaro till sjöss. De vita förenklade linjerna framhävs av mörka dynor och svarta plexidetaljer i t.ex. stuvutrymmens dörrar och lock.

Föraren har framför sig en 10 tums Yamarin Q-smartskärm. Yamarin Q är en mångsidig kördator och ett infotainment-system, som på den lätthanterliga och klara pekskärmen visar båtens mätare, elektroniska kartor, användarinstruktioner och hanteringen av en diger tillvalsutrustning. Även Yamaha-utombordsmotorerna integreras sömlöst till Yamarin Q-smartskärmen. Som tillval får man också en Q-skärm till hjälpförarens sida. Yamarin Q-smartskärmen uppdateras även trådlöst via internet, så båtägaren har alltid till sitt förfogande de senaste programuppdateringarna.

Moderna pulpeter och en förbättrad ergonomi garanterar en bekväm färd för såväl föraren som passagerarna.

_MG_9181

Körkänsla, trygghet och kvalitet i första rum
Vid Yamarin 63 Bow Riders planering har man satsat på utomordentliga köregenskaper. Med en Yamaha-utombordare med maxeffekt 150 hk stiger toppfarten till över 44 knop.

Yamarin 63 Bow Rider har en större sittbrunn än sin föregångare, den är väl tilltagen och överskådlig med tryggt passage från såväl för som akter: akterbänkens ryggstöd är vikbart och sittkudden löstagbar, så det är lätt och tryggt att stiga ombord på båten via akterns badplattform och fotsteg. Till fören går man via dörren mellan pulpeterna och landstigningen sker tryggt via förens stadiga trappa med hjälp av de höga räcken.

I fören finns även ett integrerat fenderställ för två fendrar.

Det bästa utrymmet för solbad och fritidssysselsättning i sin storleksklass
Med ett bord (tillval) som placeras mellan aktersittbrunnens L-soffa och en klaffbänk bakom förarsätet skapar man en trevlig umgängesgrupp.

Till Yamarin 63 Bow Rider får man hela två solbadsplattformer. Med en tilläggsdel till L-soffan och genom att vända hjälpförarens ryggstöd framåt får man i sittbrunnens aktre del en solbadsplattform för två. Den andra solbadsplattformen är placerad såsom i 88 Day Cruisern på den övre badplattformen mellan kapellfacket och motorn.

Båten har som standardutrustning bl.a. sittdynor, fast dörr mellan pulpeterna och vindrutetorkare på förarsidan. Tillval är t.ex. kylskåp, solbädd, kapell i två delar, vattenskidbåge och teakdurk.

Tekniska uppgifter:

Längd 6,3 m
Bredd 2,35 m
Personantal: 6
Vikt: ca 880 kg
Motorrekommendation: 115–150 hk
Toppfart: 44+ knop (Yamaha 150 hk)

Yamarin 88 DC – daycruiser-båtenes nye flaggskip med to kabiner

Yamarin 88 DC – daycruiser-båtenes nye flaggskip med to kabiner
Yamarin 88DC_2

Yamarin utvider sitt meget populære modellsortiment av daycruiser-båter med et nytt flaggskip. Den nye etterlengtede Yamarin 88 DC er rettet inn mot båtfolket som med familie og venner nyter sjølivet, og som ønsker et stilig utseende med de beste kjøreegenskapene.

Den nesten ni meter lange Yamarin 88 Day Cruiser tilbyr 12 personer fine forhold for båtutflukter og i de to kahyttene er det plass til opptil fem personer å overnatte.
Yamarin 88DC_1

”I båten har man kombinert den tidløse formgivningen med sosial brukervennlighet. To kabiner med egne innganger og den virkelig store, funksjonelle sittebrønnen tilbyr utmerkede premisser for å trives til sjøs”, forteller Yamarins produktutviklingsdirektør Anders Kurtén.

Yamarin 88 DC’s kjøreegenskaper settes pris på selv av den mest krevende båtføreren. Båtens stabile kjøreopplevelse opprettholdes selv i store hastigheter og røft vær. Det største motoralternativet for Yamarin 88 DC er Yamaha F350 V8, som gir båten en toppfart på over 45 knop.
Yamarin 88DC_4
”Yamarin 88 DC er en videreføring av Yamarins tradisjoner der kjøreglede, trygghet og kvalitet er nøkkelbegreper. Den nye, tidløse formgivningen og nøye uttenkte detaljer løfter daycruiser-båtlivet til et helt nytt nivå”, sier Kurtén.

Planlagt for trivsel til sjøs
I forbindelse med planleggingen av Yamarin 88 Day Cruiser har man satset på trivselen i båten og til sjøs. Den største sittebrønnen i denne størrelsesklassen tilbyr et rimelig stort oppholdsrom for en stor gjeng.

Bak førersetet finnes det en stor sittebrønn der det er en G-formet sofabenk med sitteplass for 8–10 personer og i midten et stort bord.

Pentryet er utstyrt med kokeplater og oppvaskkum, det praktiske klaffearbeidsbordet foldes opp fra fronten på pentryet. Kjøleskapet er plassert under spisebordet. Under setet til passasjer finnes det skuffer for eksempelvis kokekar.

Foran seg har føreren en 16 tommers Yamarin Q-smartskjerm. Yamarin Q er en allsidig kjørecomputer og et infotainment-system som på den letthåndterlige og klare pekeskjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, bruksanvisninger og håndtering av en masse tilvalgsutstyr. Selv Yamaha-påhengsmotorene integreres sømløst til Yamarin Q-smartskjermen.

To kabiner med egen inngang
Båten har to kabiner med egen inngang. I den rommelige kabinen forut sover to personer bekvemt og her finnes det et separat vannklosett med håndvask. Gjennom takvinduene som er plassert på begge sidene av dekket strømmer det inn lys og kabinen har også to lamper.

En andre tomanns stikkøye er plassert under den bakre delen av sittebrønnen og den kommer man lett til ved å løfte opp den hengslede midtbenken i sittebrønnen. Hvis man bruker båten med en mindre gruppe kan man lett plassere bagasjen i stikkøyen via luken.

Yamarin 88 DC’s strømlinjeformede frontrute beskytter også passasjerene på akterbenken. Det er lett å bevege seg gjennom hele båten: takket være de store badeplattformene, de trygge lange rekkene, trinnet på høyre side av akterbenken samt trappene midt i båten som fører opp til dekket og frontruten. Den kan åpnes slik at det er smidig og trygt å bevege seg i båten.

Plass for solog trivsel til sjøs
Madrassen i stikkøyen passer nøyaktig på badeplattformen som ligger mellom kalesje garagen og motoren der flaten forvandler seg til en utmerket plass til og sole seg. Også på fordekket får man en god soleplattform og i tråd med tradisjonell Yamarin-stil kan også sofaene i sittebrønnen og bordet forvandles til solseng. Foran i båten finnes det som standardutstyr en praktisk stige som kan løftes opp.

Den store badeplattformen i to nivåer letter ombordstigningen og tilbyr plass for vannleker. Kalsejen er plassert bak akterbenken i en garage med hensgsler som gjør det lett å ta den fram og sette den opp.

Tekniske opplysninger:
Lengde 8,8 m
Bredde 2,95 m
Personantall: 12
Vekt: ca. 2350 kg
Motoranbefaling: 200-350 HK
Toppfart: 45+ knop