Opplag

 NYHET!  Nå kan du bestille vinteropplaget ditt HER

Opphenting Når du har hatt din siste båttur for sesongen leverer du nøklene til oss, eller vi henter båten for deg, deretter avtaler vi hva slags vedlikehold du ønsker (f.eks. nytt bunnstoff, polering, innvending vask for hånd). Du noterer også eventuelle feil eller skader på båten som du vil vi skal rette opp i løpet av vinterlagringen. Oppdager vi feil eller skader underveis vil vi kontakte deg angående utbedring av dette.
Etter opphenting fra sjøen blir båten din tatt inn i en av våre servicehaller for service av motor, styring og andre elementer som krever vedlikehold. Inkludert i opplag er også maskinvask av båten. Dersom du ønsker polering og nytt bunnstoff blir dette også gjort mens båten er inne i vår servicehall. Vedlikehold
Vinterlagring Etter gjennomført vedlikehold dekkes båten din med plast for å så kjøres tilbake til lagringsstedet. Der vil den stå trygt og godt helt frem til våren når du ønsker å ha båten ut på sjøen igjen.
Når våren endelig er kommet blir båten din sjøsatt og gjennomgått slik at alt er klart til du ønsker å ha din første båttur i den nye sesongen. Dato for sjøsetting avtales på forhånd.

For tilbud på opplag, ring 41531206 eller send en epost til kjellrune@fjordsenteret.com

Sjøsetting