Verksted

Merkeverksted Vi driver et sertifisert merkeverksted for Yamaha, Mercury og Mercruiser. Vi har lang erfaring, holder et høyt kunnskapsnivå og løser de fleste problemer. Våre mekanikere gjennomgår stadig kurs og holder seg godt oppdatert innenfor de siste maritime teknologier.
Verkstedet vårt er utstyrsmessig svært godt rustet og vi benytter oss blandt annet av topp moderne digitalt utstyr for feilsøking av motorer. Diagnostikk
Reparasjon Vi gjør alt innen plastskader og mekaniske reparasjoner. Vi har også samarbeidspartnere som utfører sliping av ventiler, planing og trykktesting av topper samt borring av sylindere. Vi utfører også utskifting av innenbordsmotorer.
Hos oss kan du også få utført tekniske oppgraderinger av din båt. Eksempler på dette kan være montering av ekstrautstyr som GPS, ekkolodd, ekstra belysning eller dieselvarmer i kabin. Oppgradering
Løftekapasitet I våre verkstedslokaler har vi både kraner for enkel håndtering av store motorer og en solid løftebukk for å enkelt komme til de mest omfattende skrogskader.
Vi har to båt-ramper på vårt område, og ved bruk av truck kan vi sjøsette og ta opp båter på opptil 6 til 7 tonn.

Kontakt vår verksted på e-post: ruben@fjordsenteret.com eller telefon 41531213.

Båtslipp